Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Z nemocnice za mreže. Seriálová hviezda lieta v problémoch
Zdielať na

Z nemocnice za mreže. Seriálová hviezda lieta v problémoch

Americkú herečku Heather Locklear zatkli pre podozrenie z napadnutia zástupcu šerifa a paramedika. Informovali o tom úrady s tým, že strážcov zákona privolali v nedeľu do jej domu pre spor Locklear s rodinou alebo priateľmi.

Keď k herečke okolo jedenástej večer dorazili, 56-ročná rodáčka z Los Angeles vyzerala značne pod vplyvom omamných látok.

Heather Locklear najprv kopla zástupcu šerifa a potom aj záchranára, ktorého privolali, aby skontroloval jej zdravotný stav v súvislosti s jej zjavnou intoxikáciou. Následne ju vzali do nemocnice a odtiaľ do väzby za napadnutie.

​Nasledujúce ráno ju prepustili na kauciu 20 tisíc dolárov a podľa zdroja z jej okolia herečka ešte v pondelok nastúpila na liečenie. 

Za podobných okolností pritom herečka skončila za mrežami aj vo februári, keď napadla strážcov zákona, ktorí prišli do jej domu po tom, ako údajne napadla svojho priateľa Chrisa Heissera. V apríli v tejto súvislosti pred súdom odmietla vinu.

Locklear, ktorá už aj v minulosti bojovala so závislosťou, pritom nie je na liečení prvý raz. V marci 2008 jej lekár privolal pomoc, pretože mala podľa neho samovražedné sklony a v júni toho istého roku vyhľadala pomoc v súvislosti so psychickými problémami.

V septembri 2008 ju zatkli aj za jazdu pod vplyvom alkoholu. Na liečenie závislosti pritom dobrovoľne nastúpila i tento rok v marci.

Locklear preslávila rola Amandy v seriáli Melrose Place. Pozrite si krátku ukážku:

Súvisiace články

Najčítanejšie