Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TAKTO žije kráľovská rodina. William a Kate majú apartmán za milióny
Zdielať na

TAKTO žije kráľovská rodina. William a Kate majú apartmán za milióny

Vojvodkyňa Kate (36) v pondelok porodila tretieho potomka. V ten istý deň odišla s princom Williamom (35) domov do Kensingtonského paláca, kde ich čakali syn George (4) a dcéra Charlotte (2).

Domácnosť Williama a Kate je na kráľovské pomery neformálna. Britskí miláčikovia skresali personál na minimum, zamestnancov naviac oslovujú krstným menom. 

Najbližšou osobou je Maria Borrallo (47) z Madridu, ktorá má na starosti kráľovských potomkov. Jej vzťah k nim je mimoriadne osobný a vľúdny. Maria pracuje ako profesionálna pestúnka a v Kensingtonskom paláci žije v malej bytovej jednotke, ktorá sa skladá z obývačky, spálne, kuchynky a kúpeľne. 

Okrem služobníctva sa deťom venuje samozrejme aj princ William, od pondelka trojnásobný otec, ktorý je taktiež povestný svojím vrelým prístupom k deťom. 

"William si užíva kúpanie detí," uviedol nemenovaný člen z personálu.

Apartmán 1A, ktorý kráľovská rodina obýva, bol ešte pred narodením druhorodenej Charlotte zmodernizovaný za viac ako päť miliónov eur. 

​Na najvyššom poschodí je dokopy deväť miestností, ku ktorým vedie výťah. O poschodie nižšie je osem miestností a na prízemí je luxusne vybavená posilňovňa či oficiálne miestnosti, kde rodina víta hostí. Srdce domácnosti tvorí kuchyňa za viac ako 200 tisíc eur.

Domácnosť trojnásobných rodičov údajne pôsobí ako obyčajná. Neformálna atmosféra dostala princa Williama, keď začal navštevovať rodinu svojej terajšej manželky. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie