Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Británia na nohách. Kate je v pôrodnici
Zdielať na

Británia na nohách. Kate je v pôrodnici

Archívna reportáž

Vojvodkyňa Kate (36) je od skorého v londýnskej pôrodnici. Dnes má prísť na svet tretie dieťa princa Williama a vojvodkyne.

Manželka princa Williama má naplánovaný termín pôrodu na 23. apríla.

Kate s princom dnes skoro ráno prišla do londýnskej nemocnice, píše Daily Mail. Išli tajným vchodom, aby vzbudzovali čo najmenej pozornosti.

​Princovi Georgovi a princeznej Charlotte pravdepodobne už dnes pribudne súrodenec.

Starší z detí prišiel na svet po desať a pol hodinách, mladšia po dva a pol.

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/988317286145646592

​Kate mala rovnako ako pri prvých dvoch deťoch v ranom tehotenstve zdravotné ťažkosti. Prvé mesiace sa dokonca vôbec neukazovala na verejnosti. Trápili ju silné nevoľnosti.

Zatiaľ existujú len dohady, či sa kráľovskému páru narodí chlapec alebo dievča. William však na futbalovom zápase, ktorého sa zúčastnil, naznačil, že by to mohol byť druhý syn.

LIVE STREAM si môžete pozrieť TU.

Ako prvá sa o dieťati dozvie kráľovná Alžbeta II. William pri narodení predošlých dvoch detí volal svojej babičke zo špeciálne šifrovaného telefónu. Potom zavolal rodičom Kate, jej sestre Pippe a bratovi, svojmu otcovi Charlesovi a napokon bratovi Harrymu.

Koncom marca sa spoločne s princom Williamom zúčastnila poslednej akcie, po ktorej odišla na materskú dovolenku. Pozrite si archívnu reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie