Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kate čo nevidieť porodí tretie dieťa, TOTO všetko sa chystá
Zdielať na

Kate čo nevidieť porodí tretie dieťa, TOTO všetko sa chystá

Archívna reportáž

Vojvodkyňa z Cambridge (36) onedlho privedie na svet tretieho kráľovského potomka. Po tom, čo odišla koncom týždňa na materskú dovolenku, všetci sú ako na ihlách. Briti už pripravujú veľkolepé oslavy.

Ich obe deti sa narodili približne päť týždňov po tom, čo odišla ich matka na materskú dovolenku. Mohlo by to aj tentokrát znamenať to isté a dieťatko by sa mohlo na svet vypýtať napríklad aj na ich siedme výročie svadby, to jest 29. apríla.

Narodenie dieťaťa 24. apríla by však mohlo byť podľa Britov viac symbolické, keďže v ten deň oslavuje sám patrón Anglicka, Svätý Juraj. Predpokladá sa ale, že Kate porodí 21. apríla.

​Dlho sa špekulovalo aj o tom, či si zvolí vojvodkyňa nemocničné prostredie, ako tomu bolo pri jej dvoch predchádzajúcich pôrodoch, alebo porodí doma.

​Hovorilo sa, že tretieto potomka chce priviesť na svet v domácom prostredí, ale podľa posledných informácií sa bábätko narodí v tej istej pôrodnici ako George a Charlotte.

Tradíciu domácich pôrodov porušila až princezná Diana, ktorá priviedla na kráľovský dvor nejedno novátorstvo.

Oznam stojí tradične na maliarskom stojane pred palácom. Vojvoda a vojvodkyňa informujú verejnosť aj na sociálnych sieťach.

Vojvodkyňa absolvovala s manželom poslednú spoločnú akciu. Pozrite si reportáž:

​Po narodení, na znak rešpektu a uvítanie člena kráľovskej rodiny, vypáli armáda 62 rán z dela na Tower Bridge a 41 rán v Green Parku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie