Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vojna manželov Bičanovcov naberá na obrátkach
Zdielať na

Vojna manželov Bičanovcov naberá na obrátkach

Moderátor Andrej Bičan (42) sa po dlhých rokoch rozvádza z manželkou Editou, s ktorou majú dve dcéry. Bičan už žije v jednej domácnosti a partnerkou Michaelou (23). Ešte stále manželia si prostredníctvom médií odkazujú veci, ktoré by bolo lepšie riešiť za dverami.

Manželia roky žili v harmonickom manželstve. Najväčšou skúškou začali podľa Bičana prechádzať v čase, keď sa Edita dala na biznis a otvorila si dve jazykové školy.

"V jednom momente sa začala správať neadekvátne. Dostalo sa to do rodiny a naše deti tým trpeli. Najhoršie na tom bolo, že jej išlo len o peniaze, peniaze, peniaze. A bez možnosti to nejako regulovať som bol už iba ich odovzdávač," povedal pre Plus 7 Dní Bičan.

​Jedného dňa si tak pobalil kufre a opustil ich spoločný dom, ktorý sám postavil neďaleko Bratislavy. 

"Keď som videl, že dosiahla svoj cieľ a stále nebola schopná tešiť sa z toho, radovať a odovzdať energiu deťom a mne, tak sa to jednoducho skončilo," vysvetlil.

Bičan prehovoril aj pred našimi kamerami o rozvode. Pozrite si archívnu reportáž:

​Ako sám povedal, za ich odlúčenie nemohla jeho nová partnerka, mladá Michaela. "Edita nebola dobrá matka ani dobrá manželka. Nekomunikujeme spolu. Ani pri preberaní detí," šokoval moderátor.

"Mohla by som podať trestné oznámenie. Tiež hádzať špinu cez médiá. To je však pod moju úroveň," reagovala Edita.

Súvisiace články

Najčítanejšie