Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
TOTO sú víťazi televíznej ankety Telkáč
Zdielať na

TOTO sú víťazi televíznej ankety Telkáč

Prostredníctvom online hlasovania mohli fanúšikovia podporiť svoj obľúbený program, moderátorov, hercov, redaktorov či seriál. Výsledky priniesol portál Topky.sk.

Najobľúbenejšou televíznou stanicou sa stala naša TV JOJ.

"Chcem poďakovať všetkým divákom za ich dlhoročnú priazeň, ktorú potvrdzuje aj anketa Telkáč. Televízia JOJ sa v nej vďaka hlasujúcim už siedmy raz po sebe stala najobľúbenejšou televíziou na Slovensku, čo si nesmierne vážime," povedal generálny riaditeľ Marcel Grega.

Jojka bodovala aj v hlasovaní o najobľúbenejšiu spravodajskú reláciu, ktorou sa stali Noviny. 

"Ďakujem všetkým divákom, ktorí si opätovne vybrali za svoju najobľúbenejšiu hlavnú spravodajskú reláciu naše Noviny. Je to ocenenie pre celý tím, pre všetkých, ktorí vám denne pripravujú správy z celého Slovenska aj zahraničia," povedal šéf spravodajstva Roland Kubina.

Na Jojke ešte zostaneme. Diváci najviac hlasovali za seriál Prázdniny.

Najobľúbenejším moderátorom sa stal Vilo Rozboril. "Je to pre mňa úžasná správa, lebo ide o obhájenie i môjho prvenstva, i prvenstva Siedmeho neba. Zo srdca ďakujem všetkým, ktorí za mňa i za Siedme nebo hlasovali," povedal moderátor.

​V siedmom nebi získalo prvenstvo v ankete najobľúbenejší televízny program.

​Najviac hlasov v ankete moderátorka získala čerstvá držiteľka dvoch sošiek OTO Adela Vinczeová.

​Prvenstvo v kategórii herečka získala Zuzana Mauréry. Bodoval aj herec Ján Koleník. 

Najobľúbenejšou redaktorkou sa stala Veronika Ostrihoňová Cifrová. 

Potešila sa aj Wanda Adamík Hrycová, producentka filmu Čiara. "Samozrejme ma mimoriadne teší úspech filmu a o to viac, ak ide o priazeň divákov. Veľmi sa teším a ešte raz ďakujem za každý jeden hlas," povedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie