Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ocenenia OTO sú rozdané. TV JOJ sa má čím pýšiť
Zdielať na

Ocenenia OTO sú rozdané. TV JOJ sa má čím pýšiť

BRATISLAVA / Víťazi diváckeho hlasovania ankety Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) sú známi. O hlasy televíznych divákov sa uchádzalo 14 nominovaných z TV JOJ.

Slovenské národné divadlo v sobotu večer hostilo osobnosti zo slovenského showbiznisu. O ocenenia diváckej ankety OTO bojovali moderátori, redaktori, programy, herečky, speváčky i seriály, ktorí sa pravidelne objavujú na televíznych obrazovkách. Za TV JOJ sa o ocenenie uchádzalo 14 nominantov.

Ocenenia putovali aj do TV JOJ

V kategórii Hudobná skupina získala ocenenie skupina IMT Smile, ktorá v poslednom období žne úspechy najmä skladbou "Hej, sokoly!". Ocenenie odovzdával hudobník Ján Lehotský.

V kategórii Redaktor spravodajstva si sošku odniesol Jozef Kubáni známy najmä svojimi reportážami z adrenalínového horského prostredia. Jozef Kubáni bol zo svojho víťazstva prekvapený a vtipne poznamenal: "V mojom veku?" Cenu mu odovzdali youtuberi Zrebny & Frlajs. 

​Spevákom roka sa stal Ondrej Kandráč, ktorého diváci TV JOJ vídajú po boku Štefana Skrúcaného v relácii Všetko čo mám rád. Obľúbený spevák po prebratí ocenenia z rúk speváčky Marcely Laiferovej neskrýval dojatie. "Ďakujem Bohu a dvom najdôležitejším ľuďom, mojim rodičom," povedal.

​​​"Ďakujem svojej inkognitovej rodine, ďakujem TV JOJ. Fakt som veľmi dojatý. Ďakujem celej rodine za to, že sú so mnou a že tolerujú moje nálady," uviedol Michal Hudák po tom, ako si z rúk Hany Gregorovej prebral ocenenie v kategórii Herec roka. 

Lujza Garajová Šrameková, ktorú diváci poznajú najmä ako mamu zo seriálu Naši, ale aj ako stand up komičku, získala ocenenie v kategórii Herečka roka. Svoje stand up umenie predviedla aj počas odovzdávania cien OTO, na čo sa vzápätí opäť postavila na pódium aj so svojou seriálovou rodinou. Seriál Naši sa stal seriálom roka 2017 a jeho tvorcovia avizovali prípravu štvrtej série.

Cenu týždenníka Plus 7 dní získala už niekoľko rokov obľúbená relácia TV JOJ Inkognito.

Súčasťou Siene slávy sa na 18. ročníku odovzdávania ocenení OTO sa stal herec Milan Kňažko. "Ďakujem. Pôvodne som si myslel, že sa vyjadrím aj k tomu, čo sa okolo nás deje, ale niektorí mi povedali, že je to nevhodné. Sme ale svedkami toľkých nevhodných vecí okolo nás. Dovoľte mi, aby som sa poďakoval mladým ľuďom, ktorí nám prinášajú nádej na zmenu. Nedajte sa znechutiť ani unaviť," uviedol vo svojom prejave. Kňažko po prejave zaspieval pieseň pre svojho nebohého kolegu Mariána Labudu.

Súvisiace články

Najčítanejšie