Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pomeje sa stratil. Neozýva sa manželke ani lekárom
Zdielať na

Pomeje sa stratil. Neozýva sa manželke ani lekárom

V polovici januára absolvoval náročnú operáciu rakoviny hrtanu, mesiac už bol v rekonvalescencii doma, a teraz Jiří Pomeje (53) zmizol. Jeho manželka Andrea (29) o ňom nič nevie, nenahlásil sa ani lekárom.

Začiatkom tohto týždňa sa mal herec dostaviť do pražskej Ústrednej vojenskej nemocnice v Prahe. Na ORL tam mal dohodnutú veľmi dôležitú schôdzku so svojím ošetrujúcim lekárom Filipovským. Mali riešiť hlasovú náhradu, vďaka ktorej by mal opäť hovoriť, píše Blesk.

"Mal prísť za mnou v pondelok, ale nebol tu. Neviem, prečo. Vôbec nedal nič vedieť," prezradil doktor, ktorý mu pred rokom objavil rakovinu hrtanu.

​Bol na zákroku, pri ktorom Pomeje prišiel o hrtan a s ním aj o hlas. Bol to tiež aj doktor Filipovský, ktorý ho pred operáciou dostával z ťažkého zápalu pľúc a bol v neustálom kontakte s jeho manželkou Andreou. 

"Napíšte Jirkovi. Opýtajte sa jeho. Ja som u rodičov," odpovedala hercova manželka. Tá je u rodičov v Lounech spoločne s dcérou Aničkou (4).

​Andrea totiž dostala chrípku, zrušila všetky pracovné aktivity a musela opustiť i domácnosť. Jej muž v žiadnom prípade nesmie nič chytiť, bacil v tele by ho mohol ohroziť na živote a pochoval by aj termín, kedy má podstúpiť zákrok kvôli hlasovej protéze. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie