Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Každý sa dokáže pekne obliecť. Dôležitejšia je ale duša, učí dcéry Angelina
Zdielať na

Každý sa dokáže pekne obliecť. Dôležitejšia je ale duša, učí dcéry Angelina

Angelina Jolie (42) vychováva po rozchode s Bradom Pittom (54) šesť detí sama. Herečka a režisérka prezradila, že vo výchove kladie dôraz na otvorenosť. Zároveň chce, aby jej potomkovia vedeli, že nie všetci majú také šťastie ako oni.

"Zistite, kto ste, čo si myslíte a aké postoje zastávate. A bojujte za to, aby aj ostatní mali slobody, aké máte vy. Stojí za to v živote pomáhať aj druhým. Dcéram hovorím, že od ostatných vás odlíši to, či a ako veľmi ste ochotné pomôcť iným. Každý si vie na seba hodiť pekné šaty a urobiť dokonalý mejkap. Je to ale vaša myseľ, čo vás bude ako človeka charakterizovať," povedala Angelina Jolie pre magazín Elle.

Herečka má celkom šesť detí, Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (12), ktoré sú adoptované, vlastnú dcéru Shiloh (11) a deväťročné dvojičky Knoxa a Vivienne.

Okrem hrania je aktívna aj v boji proti sexuálnemu násiliu v oblastiach sužovanými konfliktmi. Aj preto sa zišla s niekdajším americkým minostrim Johnom Kerrym, s ktorým diskutovala o svojej kampani.

"Na celom svete mám tímy ľudí, ktorí dokumentujú tieto zločiny a pomáhajú zahájiť ich potrestanie. Vlani v lete som bola v Keni, kde som spolupracovala s mierovými jednotkami NATO," uviedla jedna z najkrajších žien sveta.

Súvisiace články

Najčítanejšie