Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Uma Thurman zverejnila VIDEO z autonehody, má trvalé následky
Zdielať na

Uma Thurman zverejnila VIDEO z autonehody, má trvalé následky

Archívne video

Slávna herečka (47) prehovorila o tom, ako ju legendárny režisér Quentin Tarantino (54) donútil nakrúcať mimoriadne nebezpečnú scénu. Narazila autom do stromu a skončila v nemocnici. Video sa rozhodla zverejniť na sociálnej sieti.

V roku 2003 počas nakrúcania kultového filmu Kill Bill v Mexiku musela Uma Thurman riadiť auto, ktoré podľa nej nebolo v poriadku. 

Donútil ju sám Quentin Tarantino. "Choď šesťdesiatkou, inak tvoje vlasy nebudú viať správnym smerom a ja ťa donútim to nakrútiť znovu," citovala herečka režiséra.

Po náraze do stromu zostala nehybne ležať, mala problémy s dýchaním a museli ju z auta vytiahnuť. Skončila v nemocnici so zraneným kolenom a silným otrasom mozgu.

​Režisér potvrdil, že nehoda herečky je vecou, ktorú v živote najviac ľutuje. Ich vzťah sa narušil a trvalo niekoľko rokov, až si opäť dokázali sadnúť za jeden stôl a dôverovať si. 

Pozrite si trailer legendárneho filmu Kill Bill:

Uma Tarantinovi poďakovala. Zábery, ktoré zverejnila na Instagrame, jej poskytol s vedomím, že mu to uškodí. "Som na neho pyšná. Urobil správnu vec. A ďakujem za jeho odvahu," uviedla.

https://www.instagram.com/p/Be0x6OCFRwQ/?taken-by=ithurman

Súvisiace články

Najčítanejšie