Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate ako z rozprávky. Jej šaty zdobili diamanty kráľovnej
Zdielať na

Kate ako z rozprávky. Jej šaty zdobili diamanty kráľovnej

Archívna reportáž

Po návšteve Švédska sa princ William (35) a vojvodkyňa Kate (36) presunuli do susedného Nórska. Vojvodkyňa opäť zabodovala, keď si na slávnostnú recepciu obliekla nádherné šaty, v ktorých vyzerala ako z rozprávky.

O dva mesiace sa krásna Kate stane trojnásobnou mamou. Pred pôrodom ešte vyrazila s Williamom na zahraničnú cestu do Švédska a Nórska. 

Kráľovský palác v Osle sa stal dejiskom spoločenskej udalosti. Kráľ Harald V. predstavil rodinu z Veľkej Británie tej svojej. Na recepcii sa stretli aj významné nórske osobnosti vrátane vojnových veteránov a umelcov.

"Obdivujem, akým spôsobom plníte svoje povinnosti a podporujete Jej kráľovskú výsosť Alžbetu II. Z vlastných skúseností viem, aká náročná a zodpovedná práca je to pre mladšie generácie. Oceňujem, čo robíte pre vašu krajinu," pochválil nórsky kráľ vzácnych hostí.

​Vojvodkyňa mala na sebe krásne svetloružové šaty, ktoré doplnila diamantovými náušnicami a náramkom, ktorý dostala Alžbeta II. ako svadobný dar od svojho manžela, princa Phillipa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie