Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Meghan porušila protokol, fanúšikovia ju ale milujú
Zdielať na

Meghan porušila protokol, fanúšikovia ju ale milujú

Meghan Markle (36) a princ Harry (33) navštívili Wales. Čakali na nich stovky priaznivcov. Bývalá americká herečka je na záujem fanúšikov zvyknutá, avšak aj tak ju dav prekvapil. Možno i preto sa dopustila kráľovského protokolu.

Meghan Markle síce nie je ešte oficiálnou členkou britskej kráľovskej rodiny, vzťahujú sa však na ňu niektoré pravidlá. Jedným z nich je napríklad to, že sa členovia nikdy súkromne nepodpisujú.

Herečka ale urobila výnimku, a malej fanúšičke sa podpísala do denníka. 

Členovia majú tento úkon zakázaný kvôli možnému falšovaniu. 

​Princ William a jeho manželka Kate pravidlo striktne dodržujú. Charles toto pravidlo porušil, keď obeti záplav v Cornwalle na papier napísal Charles 2010. 

Aj kráľovná Alžbeta II. sa v roku 1998 na návšteve Malajzie podpísala na futbalovú loptu fanúšikovi klubu Manchester United.

Meghan sa ako nečlenka kráľovskej rodiny zúčastnila vianočnej omše. To je pomerne netradičný krok zo strany kráľovnej, keďže sa to doposiaľ nikomu nepodarilo:

​Menším prehreškom je aj pózovanie s fanúšikmi. Tomu sa Meghan tiež nevyhla. Pravdepodobne bola v šoku z toľkej pozornosti, na ktorú bola ako herečka zvyknutá. 

Súvisiace články

Najčítanejšie