Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátorka Soňa Skoncová sa v jedení neobmedzuje
Zdielať na

Moderátorka Soňa Skoncová sa v jedení neobmedzuje

Krásna Soňa Skoncová patrí k najpopulárnejším osobnostiam JOJky nielen vďaka svojmu výzoru, ale aj pre svoj neprehliadnuteľný šarm. Kráska má vždy čo ukázať aj svojim fanúšikom na sociálnych sieťach, ktorých pravidelne zásobuje sexi fotkami z jej súkromného i profesionálneho života. 

Pri horúcich letných fotkách v plavkách si tak príde na svoje nejedno mužské oko. Obľúbená modelka a moderátorka však nezaháľa ani v zime a svojich niekoľko stotisíc fanúšikov zásobuje nemenej atraktívnymi kúskami.

Sama pritom priznala, že si v zime dokonca ani nepotrpí na dobronzova opálenú pokožku a nepotrebuje soláriá či samoopaľovacie krémy.

Za Soninou dokonalou postavou modelky sa však neskrýva ani tak šport, ako najmä gény. "Diéty som nikdy v živote nedržala a ani nikdy nebudem. Je to určite genetika, ale pomáha mi aj to, že mám rýchle spaľovanie. Snažím sa ovládať v jedle – jem veľa, ale zase zdravo," prezrádza Soňa.

​Sama pritom priznáva, že občas predsa len zhreší a vrhne sa v noci do chladničky. "Večer pravidelne jem chipsy. Moje šťastie je, že nemám rada sladké. No chipsy, oriešky a podobné veci, to je na dennom poriadku," priznáva moderátorka svoje hriešne chúťky.

Súvisiace články

Najčítanejšie