Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Angelina a Jennifer budú stáť na jednom pódiu. Brad zostane doma
Zdielať na

Angelina a Jennifer budú stáť na jednom pódiu. Brad zostane doma

Archívna reportáž

Pred trinástimi rokmi Brad Pitt (54) opustil Jennifer Aniston (48). Zamiloval sa do hereckej kolegyne Angeliny Jolie (42). Príbeh ich vzťahu pozná hádam každý. Obe ženy sa objavia na jednom pódiu a to počas predávania cien Zlatých glóbusov.

Usporiadatelia oslovili obe herečky, aby počas galavečera odovzdali niektoré sošky. Aniston aj Jolie súhlasili, píše Daily Mail.

Spoločnosť im bude robiť aj Helen Mirren, Emma Stone, Hugh Grant, Ricky Martin, Penelope Cruz, Sharon Stone či Emma Watson.

Zlaté glóbusy sa odovzdávajú v nedeľu 7. januára. Hoci budú Jen a Angie na jednom pódiu, podľa všetkého nebudú sedieť vedľa seba.

"Zažili sme roky, kedy sa veľké hviezdy stretli v jednej sále po mediálne sledovanom rozchode. Museli sme urobiť maximum, aby sedeli na opačnej strane miestnosti. Vždy to bolo veľmi stresujpce. Tento rok sme premýšľali, ako by Angelia prijala, keby prišiel Brad. Je to síce zaujímavé pre publikum, ale nie pre bývalých partnerov," uviedla pre austrálsky Vogue Jenny Cooney, ktorá pre Zlaté glóbusy pomáha zostavovať zasadací poriadok.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie