Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ťažký život po boku Harryho? TOTO sú pravidlá, ktoré musí Meghan dodržiavať
Zdielať na

Ťažký život po boku Harryho? TOTO sú pravidlá, ktoré musí Meghan dodržiavať

Archívna reportáž

Byť manželkou princa je snom mnohých žien. Máloktorá si ale uvedomuje, že si to vyžaduje nesmiernu disciplínu a uhladené správanie. Celý život sprevádzajú kráľovskú rodinu etiketa a pravidlá, ktoré sa musia striktne dodržiavať. Ani Meghan Markle to nebude mať jednoduché.

Prvé pravidlo znie žiadna selfie fotka. Toto zatiaľ nie je zanesené do pravidiel kráľovskej etikety, ale podľa zdroja blízkych Buckinghamskému palácu bola budúca manželka princa Harryho o všetkom informovaná.

Herečka sa musí vyhýbať selfie fotkám s fanúšikmi a taktiež autogramom. 

Ďalšou zásadou je tradícia lovu a strieľania. Kráľovská rodina tým doslova žije. Keďže je Meghan vegánka a bojuje za práva zvierat, toto bude pre ňu pravdepodobne nepríjemná povinnosť.

Snúbenica princa Harryho sa v čase prezidentských volieb v USA mimoriadne angažovala a preslávila sa ako odporkyňa prezidenta Donalda Trumpa. Podporovala Hillary Clinton.

Nebude sa už môcť vyjadrovať k politike. Etiketa prísne zakazuje komentovať politiku na verejnosti a dokonca majú členovia kráľovskej rodiny zákaz hlasovať vo voľbách.

Takto žiadal princ Harry o ruku herečku Meghan Markle:

Škandály sa netolerujú. Tento bod skvelo zvládla Kate Middleton, avšak otázkou zostáva, ako sa s tým vysporiada Meghan Markle. Akýkoľvek trapas alebo neprístojné správanie na verejnosti bude mať následky a dohru pre celú kráľovskú rodinu. 

Práve pre časté porušovanie pravidiel a problémov v manželstve sa museli Charles a Diana rozviesť. Princezná bola dokonca formálne vylúčená z kráľovských kruhov. 

Meghan je rodená protestantka, ale všetci očakávajp, že pred svadbou konvertuje do anglickánskej cirkvi, do ktorej spadá celá britská kráľovská rodina. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie