Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hollywoodska hviezda darovala priateľom milióny dolárov
Zdielať na

Hollywoodska hviezda darovala priateľom milióny dolárov

Lámač ženských sŕdc je nielen talentovaný herec, ale aj človek so srdcom na pravom mieste. Dvojnásobný držiteľ Oscara ukázal, že priateľstvo pre neho znamená viac ako peniaze, a nezabúda na tých, ktorí pri ňom roky stoja. Štrnástim kamarátom daroval obdivuhodnú čiastku.

Všetko sa stalo ešte v roku 2013. Tajomstvo sa dostalo na svetlo sveta až teraz prostredníctvom Randyho Gerbera, manžela topmodelky Cindy Crawford.

"Viete, máme takú skupinu chlapov, priatelíme sa dlhé roky. George Clooney je jeden z mojich najlepších priateľov. Raz mne a chlapom zavolal, aby sme prišli 27. septembra 2013 na večeru," spomína Gerber.

Keď všetkých štrnásť kamarátov dorazilo, na stole bol položený čierny kufrík. "Chlapi, chcem, aby ste vedeli, ako veľa pre mňa znamenáte a ako veľmi si vás vážim. Keď som prišiel do Los Angeles, spával som na vašich gaučoch. Mal som šťastie, že som vás vtedy mal, nebol by som dnes tam, kde som. Je čas, aby som vám to vrátil," povedal vtedy Clooney.

Dvojnásobný otec sa spoločne so svojou manželkou Amal, s ktorou má dvojičky Ellu a Alexandra, objavil v lete na Benátskom filmovom festivale. Pozrite si archívnu reportáž:

​Každý z kamarátov dostal milión dolárov. "Každý si v živote prejdeme ťažkým obdobím. Niekto z vás ho už mal, iný nie. Chcem, aby ste sa nemuseli báť o to, ako splatiť hypotéku, či deťom školu. Zaplatil som aj dane, takže ten milión je naozaj váš," dodal.

​Herec, ktorý sa pravidelne objavuje na najvyšších priečkach rebríčkov najsexi mužov, je férový chlap. "Jeho veľké gesto je nesmierne inšpirujúce," povedal Gerber.

Súvisiace články

Najčítanejšie