Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan Markle strávi Vianoce s kráľovskou rodinou
Zdielať na

Meghan Markle strávi Vianoce s kráľovskou rodinou

Archívna reportáž

Herečka a snúbenica princa Harryho strávi najkrajšie sviatky roka s britskou kráľovskou rodinou. Správu oznámil Kensingtonský palác.

Meghan Markle bude sviatkovať s členmi kráľovskej rodiny na vidieckom sídle v obci Sandringham v grófstve Norfolk, ktorý leží severne od Londýna.

Palác uviedol, že v Sandringhame by mali okrem Harryho s Meghan tráviť Prvý sviatok vianočný i vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge.

Členovia britskej kráľovskej rodiny tradične trávia vianočné sviatky v Sandringhame. Na Štedrý deň sa obdarúvajú darčekmi a na Prvý sviatok vianočný sa zúčastňujú na bohoslužbe v miestnom kostole. Následne absolvujú slávnostný obed a niekedy sa tiež prechádzajú v miestnom lese. 

Princ Harry a americká herečka Meghan Markle oznámili 27. novembra svoje zasnúbenie. Kensingtonský palác neskôr informoval, že dvojica sa zosobáši v máji 2018 v Kaplnke svätého Juraja na Windsorskom zámku.

​Harry plánuje so svojou snúbenicou v najbližších mesiacoch cestovať Spojené kráľovstvo, aby Meghan ešte pred sobášom spoznala jeho vlasť.

Súvisiace články

Najčítanejšie