Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Marek Vašut v novej komédii ako playboy na svahu
Zdielať na

Marek Vašut v novej komédii ako playboy na svahu

Tri sestry sa vyberú na dámsku jazdu na hory. Prostrednítcvom novej zimnej komédie vás zoberieme do Špindlu, kde si herec Marek Vašut (57) zahral playboya na svahu.

"Keď som mal osem, začal som závodne pretekať, lyžoval som až do sedemnástich. Skutočne potrebujem najlepšie zjazdovky," priznal sympatický český herec Marek Vašut.

Už však nepotrebuje vyhľadávať náročné terény. "Už sa len vozím a nechám za seba pracovať gravitáciu," dodal vtipne.

Zo života

Film Špindl mal v utorok slávnostnú premiéru. Ide o príbeh troch sestier, ktoré vyrážajú do zasneženého Špindlerovho mlyna, aby si užili dámsku jazdu. 

Príjemnej zimnej komédii dominuje hrdinka v podaní Anny Polívkovej, ktorá svojim milostným trapasom čelí s veľkou dávkou irónie a suchého humoru. Komédiu nakrútil Milan Cieslar, tvorca úspešných komédií ako Láska je láska alebo Život je život.

Pozrite si trailer k filmu:

Všetkým trom hlavným hrdinkám sa v Špindli totálne zmení život. Cesta k tejto zmene vedie cez milostné sklamanie, sexuálne dobrodružstvo a niekoľko poriadne bolestných opíc. 

Česi sú národ lyžiarov a veselohry z prostredia hôr patria k najobľúbenejším evergreenom. Práve na ne chce Špindl nadviazať a zaradiť sa do skupiny filmov ako boli Anděl na horách, S tebou mě baví svět, Sněženky a machři či Snowboarďáci.

Súvisiace články

Najčítanejšie