Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozvod?! Maroš Kramár prehovoril o manželskej kríze
Zdielať na

Rozvod?! Maroš Kramár prehovoril o manželskej kríze

Archívna reportáž

V posledných mesiacoch sa akoby roztrhlo vrece s rozvodmi prominetných párov. Po šokujúcom rozpade štyridsaťročného manželstva Heribanovcov to nevydržalo ani manželom Kočišovcom, ktorí spolu boli 24 rokov. Po jedenástich rokoch sa rozviedli aj Bičanovci.

Najnovšie sa rozpadá vraj aj osemnásťročný vzťah herca Maroša Kramára (58) a Nataše Nikitinovej (49), ktorí spolu vychovávajú tri deti, píše Fakt24.

Nič nenasvedčovalo tomu, že by ich vzťah prechádzal krízou, no ako sa zdá, všetko je inak. Podľa zdroja mal podať žiadosť o rozvod.

"Sú to nezmysly. S manželkou sa nerozvádzame, vzťahy máme v poriadku. Neviem, ako k tomu prišli, vôbec tomu nerozumiem," reagoval na správy Kramár, píše Nový Čas.

Pozrite si archívnu reportáž o tom, ako bol Maroš so synom Timurom na dovolenke:

"Problémy mali ako každé manželstvo po rokoch. Dokonca aj nedávno bola Nataša na dovolenke len s deťmi bez Maroša. Je to teraz asi nejaký boom, že ak nastanú problémy, tak proste podajú žiadosť o rozvod. Neviem, oni dvaja sú však veľmi racionálni. Nemyslím si, že by išlo o nepremyslený ťah v afekte," uvádza zdroj. 

Jeho manželka je s troma deťmi na Kostarike, kde ich potomkovia študujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie