Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Adriana Kmotríková sa vrátila na televízne obrazovky
Zdielať na

Adriana Kmotríková sa vrátila na televízne obrazovky

Moderátorka Novín Adriana Kmotríková sa po dvoch mesiacoch vrátila na obrazovky televízie JOJ. Do kresla novín zasadla s dlhoročným kolegom Jánom Mečiarom.

Adriana mala niekoľkotýždňovú pauzu pre onkologickú operáciu. "Veľmi sa teším, že sa po dlhšom čase izolácie vraciam do práce medzi kolegov a budem sa opäť zaoberať aktualitami okolo nás. Ale musím sa priznať, že som si za ten čas aj poriadne oddýchla," povedala.

Podľa vlastných slov sa cíti veľmi dobre. "Kolegovia mi hovoria, že ma už dlho nevideli takú oddýchnutú a vysmiatu. Tým ale nechcem povedať, že liečba rakoviny je prechádzka ružovou záhradou, mala som šťastie, že sa môj problém vyriešil operáciou a nebola potrebná ani chemoterapia ani rádioterapia," dodala.

Cíti sa zdravo a postupne sa vracia do normálneho života. Do práce sa veľmi tešila a pred živým vysielaním nemala vôbec žiadnu trému.

Adriana dokáže hrať takto krásne na klavíri. Pozrite si archívnu reportáž Eriky Barkolovej:

"Keby to bol týždeň, poviem, že sme si oddýchli od seba. Ale toto už bolo pridlho. Teším sa, že sme späť v zostave, na akú sme zvyknutý," prezradil Ján Mečiar.

​Moderátorke Adriane Kmotríkovej vyoperovali zhubný nádor krčka maternice. Šesť týždňov sa po operácii zotavovala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie