Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sexuálne obťažovanie českých herečiek!
Zdielať na

Sexuálne obťažovanie českých herečiek!

Archívna reportáž

Nedávno otriasol Hollywoodom sexuálny škandál slávneho producenta Harveyho Weinsteina. Ani u našich českých susedov nezostalo ticho. Podľa denníka Aha si sex na herečkách nevynucujú iba za veľkou mlákou.

Aj herečky z Českej republiky majú aké také skúsenosti s obťažovaním. Prehovorili exkluzívne pre denník Aha.

"S obťažovaním som sa stretla. Jeden taliansky producent, s ktorým som mala dlhodobo spolupracovať, to na mňa skúšal. Bol to škriatok, ktorý mal komplexy a nemohol si nájsť normálnu ženu. Mal trápne podmienky - jedna noc sexu do mesiaca. Povedal mi to v Ríme pred podpísaním zmluvy. Vrátila som mu pero a spoluprácu ukončila," priznala herečka Dagmar Patrasová (61).

Manželka režiséra o tom vie svoje

"O jednom veľmi známom hercovi a režisérovi každý vie, že ak u neho neprejdete ústnymi skúškami, tak sa k nemu nedostanete," prezradila Anife Vyskočilová (43).

Aj Mahulena Bočanová (50) má svoje skúsenosti. "Ako mladá som nechápala, že ma dedkovia balia. Zranené mužské ego je peklo. Ako dospelá si s touto situáciou dokážem rýchlo poradiť a následne sa iba zasmiať," uviedla na správnu mieru.

​Sex a herečky? To ide dokopy. "Absolútny súhlas. Som živým dôkazom toho, že je to u nás absolútne bežné. Som predsa manželka režiséra," povedala Veronika Arichteva (31).

Pozrite si archívnu reportáž o chlípnikovi Harveym Weinsteinovi, ktorý roky zneužíval hollywoodske hviezdy. Zo sexuálneho zneužívania obvinili aj jeho brata Boba.

Súvisiace články

Najčítanejšie