Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pamela sa po Hefnerovej smrti zrútila
Zdielať na

Pamela sa po Hefnerovej smrti zrútila

Na sociálnej sieti Instagram zverejnila niekdajšia playmate Pamela Anderson dojímavé video.

"Pán Hefner, mám v hlave toľko myšlienok, ktoré už nedokážem filtrovať. Ja som ja len vďaka Vám. Vy ste ma naučili všetko podstatné o slobode a rešpekte. Okrem mojej rodiny ste tou najdôležitejšou osobou v mojom živote. Vy ste mi dali život. Ľudia mi stále hovoria, že som bola Vaša najobľúbenejšia.. Som v takom šoku. Ale boli ste už starý, chrbát Vás tak bolel. Naposledy, keď som Vás videla, používali ste chodítko. Nechceli ste, aby som Vás takto videla. Už ste nepočuli. Ukázali ste mi vo vrecku papierik s mojím menom v srdiečku," začala svoje rozprávanie.

"Teraz sa tu psychicky rúcam, je to šialený pocit. V Paríži akurát prší. Som pri okne. Všetko, čo na mne každý miluje, je len preto, že ste mi rozumeli, prijali ste ma a povzbudzovali k tomu, aby som bola sama sebou. milovať ako nikto iný, žiť bezstarostne s nefiltrovaným oduševnením. Povedali ste, že ten časopis je o dievčati, ako som ja. Že som stelesnením anjela, o ktorom ste snívali. Bola som to ja," pokračovala.

https://www.instagram.com/p/BZoN9oyAaea/?tagged=pamelaanderson

"Ešte stále počujem, ako hovoríte...Buď statočná. Neexistujú žiadne pravidlá. Ži svoj život. Som na teba pyšný. Neexistujú žiadne chyby. A s mužmi – Užívaj si... (Váš prekrásny smiech)  Máš svet za chvostom, si dobré dievča a si taká milovaná. Nie si blázon. Si divoká a slobodná. Zostaň silná, zostaň zraniteľná. Zbožňovali ste mojich chlapcov.. Vždy ste tu boli pre nás. S Vašou láskou a bláznivou múdrosťou. Všetko mi bude chýbať. Ďakujem, že ste robili svet lepším miestom, slobodnejším a viac sexi. Boli ste džentlmen, šarmantný a elegantný gavalier. A taký zábavný. Zbohom Hef... Vaša Pamela," zakončila svoju dojímavú spoveď.

https://www.instagram.com/p/BZlzDwFF6_W/?taken-by=pamelaanderson

Súvisiace články

Najčítanejšie