Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Gregorová odkopla milenca. Kufre mu poslala kuriérom
Zdielať na

Gregorová odkopla milenca. Kufre mu poslala kuriérom

Archívna reportáž

Rok a pol tvorili idylický pár. Teraz je ale ich láske amen. Reč je o herečke Hane Gregorovej (65) a jej mladom milencovi Ondřejovi Koptíkovi (32). Rázna umelkyňa vyhodila zo svojho domu muža, ktorý si ju chcel zobrať za ženu.

Vzťah, ktorý veľká časť verejnosti dodnes nepochopila, je minulosťou. Koptík na sociálnej sieti posiela Gregorovej srdcervúce odkazy, v ktorých priznáva, že sa zachoval podlo.

"Moja kráľovná, potrebujem bozk. Neviem, ako ďalej. Nádherné spoločné leto nám osud prihrial, nerobil som nič iné, iba som ti klamal. Dýcham a chodím po tomto svete, ale bez teba ma všetko iba zmetie. Odpusť, moja láska. Milujem Ťa!"

Nie je jasné, čo Ondřej vyviedol, ale ako sám tvrdí, nezachoval sa správne, píše Super.cz. Každopádne mu Gregorová dala poslať kufre kuriérom.

"Tvoje pery sa nehýbu, tvoje prsty nič nepíšu, tvoje ústa nič nehovoria, iba tvoje srdce pravdu hovorí, že zranil som ho. Podlým a hnusným krokom, čo sa stalo mojím prekliatym prorokom. Na ceste plnej bolesti a odriekania mám len jedno prianie. Chcem zase cítiť tvojej bozky, tvoje objatie skôr, než sa slnko na oblohe ráno rozletí," vyznal sa v jednom zo statusov.

Na Ondřejovom profile sa objavilo množstvo fotiek a srdcervúcich popiskov.

​Gregorová svojho milého držala nakrátko. Keď písali o nej už len v súvislosti s mladým milencom, prestala ho brať do spoločnosti. Bez jej súhlasu dokonca nekomunikoval s médiami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie