Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická smrť dcéry (†25) známeho herca! Jej telo našli v lese
Zdielať na

Tragická smrť dcéry (†25) známeho herca! Jej telo našli v lese

Známy britský herec prežíva v týchto dňoch mimoriadne silný žiaľ. Dôvodom je nečakaná smrť jeho dcéry, ktorá odišla cez víkend na hudobný festival. Domov sa už ale nevrátila. Jej telo našli v lese. Špekuluje sa o vražde.

Britský herec John Michie (60), známy napríklad zo seriálov Coronation Street, Holby City, či Taggart, prežíva v týchto dňoch obrovský žiaľ. Hoci nie je u nás príliš známy, vo Veľkej Británii je mimoriadne populárny.

Počas víkendu sa v jeho rodine odohrala tragédia, z ktorej nebude jednoduché sa spamätať. 

Otec neverí

Ešte pred pár dňami sa John na sociálnej sieti Instagram chválil momentkou, na ktorej sa jeho mladšia dcéra pripravuje na obľúbený hudobný festival Bestival v Dorsete. 

https://www.instagram.com/p/BYtYTkonEuS/?taken-by=jmichie

Jeho dcéra je dnes mŕtva. V médiách sa skloňuje vražda a páchateľom by mal byť o tri roky starší muž z Londýna.

https://www.instagram.com/p/BY26niOHip7/?taken-by=jmichie

"Stratili sme nášho anjela. Nebola to však vražda, oni boli priatelia. Bola to len tragická nehoda, chyba, nešlo o vraždu. Louella sa dotkla životov mnohých. Bola veľmi pozitívna a vždy žiarila, rozdávala okolo seba dobrú náladu a veľa energie," povedal nešťastný otec.

Niektoré zdroje tvrdia, že pod smrť mladej krásky sa mohli podpísať aj drogy. Louella podľa istých dohadov užila neznámu látku, ktorej obsah bol pre jej organizmus príliš silný. 

Súvisiace články

Najčítanejšie