Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tretie tehotenstvo Kate vyvolalo hotový ošiaľ
Zdielať na

Tretie tehotenstvo Kate vyvolalo hotový ošiaľ

Kensingtonský palác v pondelok oznámil, že vojvodkyňa Kate (35) čaká svojho tretieho potomka. Hoci pohlavie bábätka ešte nie je známe, verejnosť už teraz špekuluje o mene.

Princ William a jeho manželka sa stanú rodičmi pravdepodobne v marci alebo apríli budúceho roka. Kate trpí ako pri prvých dvoch tehotenstvách rannými nevoľnosťami.

V pondelok sa nemohla zúčastniť plánovanej akcie v detskom centre v Londýne, a tak musel palác s pravdou von. To isté sa stalo, aj keď čakala prvorodeného syna a druhorodenú dcéru.

V nasledujúcich mesiacoch sa budú rodičia zaoberať výberom mena. Je viac ako isté, že sa spojí s kráľovským historickým významom. 

Piaty nástupca na trón

​Stávkové kancelárie už vypísali favoritov. Za najpravdepodobnejšie meno pre dievča považujú Alice, pre chlapca zase Arthur. 

Tretí potomok Williama a Kate sa stane po Georgeovi a Charlotte piatym nástupcom na kráľovský trón a to aj v tom prípade, žeby to bol chlapec. Svoju sestru Charlotte tak nepredbehne pre zákon o nástupníctve na trón prijatý v roku 2013.

Na šieste miesto odsunie svojho strýka princa Harryho, ktorý sa krátko po zverejnení správy nechal počuť, že sa na svojho ďalšieho synovca alebo neter nesmierne teší. 

Súvisiace články

Najčítanejšie