Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ondřej ma nikdy neopustí. Každý druhý deň ma žiada o ruku, priznala Gregorová
Zdielať na

Ondřej ma nikdy neopustí. Každý druhý deň ma žiada o ruku, priznala Gregorová

Archívna reportáž

Vdova po Radkovi Brzobohatom Hana Gregorová (64) randí už viac ako rok s o 32 rokov mladším Ondřejom Koptíkom. Ich vzťah prešiel niekoľkými fázami. Vo chvíli, keď sa rozhodli priznať verejnosti farbu, všetko sa zmenilo. Z dvojice sa stal najdiskutovanejší pár českého aj slovenského šoubiznisu.

"Ondřejovi sa páčia staršie ženy. Ja som vždy hovorila, že keď do pekla, tak na mladom koni. Netušila som ale, že mladý kôň ešte pricvála. Počítala som s tým, že zostanem sama," povedala Gregorová.

Už sa tomu iba smejú

Všetko vyvrcholilo, keď Koptík požiadal Gregorovú na dovolenke v Tirolsku o ruku. Jej súhlas vyvolal verejný lynč. Ľudia ich začali odsudzovať. Ondřeja nazvali zlatokopom. Dvojica sa preto stiahla do ústrania.

Hana niekoľkokrát povedala, že verejnosť sa pohoršuje nad jej vekovým rozdielom a za žiadnych okolností nepripúšťa, že by ju mohol mať Koptík skutočne rád. 

"Ondřej ma žiada o ruku každý druhý deň. Ale ja už to nechcem, už sa tomu len smejem. Teraz išiel s deťmi na hory a chcel, aby som išla s nimi. Povedala som mu, že nepôjdem, pretože sa bojím, že by tam na mňa rovno čakali šaty a farár," zverila sa Gregorová.

​Hana zároveň vyvrátila všetky špekulácie o kríze. "Klape nám to výborne po všetkých stránkach," uviedla a naznačila, že nemajú problém ani z hľadiska sexu.

Nebojí sa teda, že by ju opustil. "Mňa žiadny muž nikdy neopustil. Nech má 120 alebo 20, nemá dôvod," uzavrela slovenská femme fatale.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie