Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
TÍTO úchyláci patria do ústavu, zlostí sa Boris Kollár
Zdielať na

TÍTO úchyláci patria do ústavu, zlostí sa Boris Kollár

Archívne video

Najznámejší multiotecko Boris Kollár (52) je známym milovníkom žien. Odkedy vstúpil do politiky, jeho aktivita na sociálnej sieti sa rapídne zvýšila. Napriek tomu, že hlási liberalizmus, v žalúdku mu leží komunita homosexuálov, ktorí sa zúčastnili pražského pochodu.

"Je to zvrátené. Nesúhlasím s tým, a nemienim to v uliciach rešpektovať, ani nič podobné. Dúhový pochod! Tolerancia k tomuto? Nikdy! Oni patria do ústavu, a nie na ulicu! Vždy to boli úchyláci a nemali tú diagnózu nikdy vylúčiť. Teraz sa máme na nich pozerať ako na zdravých jedincov kvôli tolerancii? Nikdy nebudem k tomuto tolerantný," napísal Kollár na Facebooku.

Dodal však, že nie je proti dúhovému pochodu. "Som proti takýmto prejavom úchylností. Mne neprekáža, keď je niekto gej alebo lesba. Mám kopec kamarátov homosexuálov a vôbec nepremýšľam nad tým, že by som sa s nimi mal inak baviť, lebo sú homosexuáli," vysvetlil Novému Času.

Facebook

"Mne prekáža hysterická okázalosť a ukazovanie týchto zvráteností na ulici. Jedni sa hrajú na psy, druhí potrebujú mať zarezané gate v zadku, iní obojky na krku," dodal Kollár.

Súvisiace články

Najčítanejšie