Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bradavky mi stoja od prírody, priznala Jennifer Aniston
Zdielať na

Bradavky mi stoja od prírody, priznala Jennifer Aniston

Archívne video

Keď hrala Jennifer Aniston (48) v seriáli Priatelia, v každej scéne jej stáli bradavky. Vtedy ju podozrievali, že si na prsia lepí špeciálne nálepky, ktoré navodzujú efekt stojacich bradaviek. Herečka ale tvrdí, že za všetko môže príroda a má to tak už od puberty.

Ako postava Rachel Green zaujala svojimi stojacimi bradavkami a od tých čias sa to s ňou vezie. Ako sama vraví, väčšina novinárov sa jej to vo finále počas rozhovoru opýta. Už si na to zvykla. Nechápe však, ako to môže stále niekoho zaujímať.

"Vlastne neviem, čo mám na to povedať. Skrátka to tak je. Nechápem tie otázky, je to príroda," povedala Aniston. Herečka tvrdí, že to tak má od puberty. 

Twitter

Najväčší problém vidí v tom, že médiá neustále riešia dokonalosť, a tak nepriamo nútia ženy, aby boli upravené a ak nie sú, nastúpi okamžitá kritika.

"Podľa novinárov by malo ženské telo vyzerať ako vytesané z kameňa. Dokonalé a bez jediného kazu. Neustále riešia nesprávny tvar postavy, alebo to, že si niekto dovolil nemať deti," dodala sklamane.

Súvisiace články

Najčítanejšie