Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Pred rokom zomrela Martinka (†34) z Turca
Zdielať na

Pred rokom zomrela Martinka (†34) z Turca

Archívne video

Martina Chovancová alias Kleopatra z Turca sa dostala divákom do povedomia vďaka reality šou Farmár hľadá ženu. Každý si ju pamätá ako extravagantnú ženu s ešte extravagantnejším štýlom obliekania a líčenia. Jedno jej uprieť nemožno. Za krátky čas na televíznej obrazovke sa z nej stala kráľovná televíznej zábavy.

Kontroverzná Martina sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu. V nej si vyhliadla panica Mariána, ktorý žil na statku spoločne s mamou a starou mamou.

Nezhody medzi ženami sa natoľko vyostrili, že Martinka si zbalila kufor svojich trblietavých vecí a spoločne s dcérou, s ktorou bola na farme, odišla. 

Závilosť na televíznej kamere bola natoľko silná, že sa o pár rokov neskôr prihlásila do ďalšieho projektu. Najznámejší je incident s istou blondínkou, s ktorou sa pobila. 

​O Martinke bolo známe, že si rada vypila. Alkohol sa napokon stal aj jej katom. Desať dní strávených v kóme napokon telo nezvládlo a rezignovalo. Ostali po nej tri deti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie