Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Angeline ochrnula jedna strana tváre!
Zdielať na

Angeline ochrnula jedna strana tváre!

Archívne video

Hollywoodsky herec Brad Pitt (53) v máji prehovoril o rozchode s manželkou Angelinou Jolie (42). Herečka poskytla rozhovor až teraz, kde okrem iného prezradila, že problémy kvôli rozchodu ju poznačili aj zdravotne.

Herečka a režisérka Angelina Jolie povedala, že rozvod, o ktorý požiadala v septembri minulého roka, môže byť jednou z príčin jej zdravotných problémov. Vlani ju postihla Bellova obrna lícneho nervu a mala ochrnutú jednu stranu tváre. Nepríjemné ochorenie vyliečila pomocou akupunktúry.

"Nedokážem s istotou povedať, či to bolo kvôli menopauze, alebo preto, čo som rok prežívala. Niekedy ženy, ktoré majú rodinu, na seba myslia ako na to posledné, až kým sa to neprejaví na ich zdraví," povedala Jolie v rozhovore.

Teraz sa cíti už oveľa lepšie, dokáže sa sama rozhodovať, rodinu stavia na prvé miesto, ovláda svoj život a svoje zdravie. 

Rozvádzajúci sa manželia sa o seba stále zaujímajú a pracujú na jednom cieli - na vlastných deťoch. Tie berú rozvod prominentných rodičov statočne. 

"Je veľmi dôležité plakať v sprche a nie pred deťmi. Potrebujú vedieť, že všetko bude v poriadku, aj keď si v tej chvíli nie ste ničím istý," dodala.

S Pittom má šesť detí. Adoptovaného Maddoxa (15), Paxa (13), o rok mladšiu Zaharu, biologické deti Shiloh (11) a deväťročné dvojičky Vivienne a Knoxa.

Súvisiace články

Najčítanejšie