Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kate robí svojim zamestnancom zo života peklo!
Zdielať na

Kate robí svojim zamestnancom zo života peklo!

Archívne video

Princ William (34) a Kate Middleton (35) sú na verejnosti dokonalou dvojicou. Dostať sa do ich blízkosti, či dokonca pre nich pracovať, je pre mnohých veľkým snom. Za dverami sídla je ale podľa slov zamestnancov celkom iný vzduch.

Manželka princa Williama je vždy dokonale upravenou dámou, rozdáva úsmevy na všetky strany a často je vidieť, ako si pozornosť užíva. Niet divu, že je miláčikom britského národa, i miliónov ďalších ľudí po celom svete. 

Zamestnanci sídla v Anmer Hall majú ale iný názor. Správanie vojvodkyne je neznesiteľne drsné. Dvaja ľudia museli kvôli jej neustálym príkazom a pravidlám odísť. 

Nič jej nie je dosť dobré

Sadie Rice, ktorá mala na starosti čistotu domu, nakupovanie a varenie, vydržala pre kráľovský pár pracovať dva roky. Aj napriek tomu, že patrila medzi najväčších pracantov, tvrdí, že Kate je mimoriadne náročná. Sadie nemala žiaden súkromný život. Rozhodla sa dať výpoveď.

"Nič pre Kate nie je dosť dobré. Rovnako ako ani pre jej deti. Robí scény, ak nie sú hračky okamžite dvihnuté zo zeme," tvrdí zdroj. George a Charlotte sa prezliekajú minimálne štyrikrát denne. Ak nevyzerajú perfektne, Kate si ich patrične podá. 

Kate údajne využíva aj situáciu, kedy sa manžel kráľovnej Alžbety II., princ Philip, sťahuje z verejného diania. "Je posadnutá prezentáciou, chce mať prehľad o každom sebemenšom detaile svojej garderóby. Nebojí sa kričať, len aby bolo po jej. Vie sa rýchlo zmeniť na bezcitného tyrana. A má poriadne ostrý jazyk, ktorý používa na poddaných a svojho manžela," dodal zdroj.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie