Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ľutujem, že som sa vydala za Braňa, priznala Nora
Zdielať na

Ľutujem, že som sa vydala za Braňa, priznala Nora

Archívne video

Najznámejšia košická podnikateľka Nora Mojsejová, dnes už Kabrheľová, prehovorila o svojom exmanželovi, spevákovi Braňovi Mojsejovi.

Mojsejovci boli kedysi najsledovanejším párom na Slovensku. Po tom, čo sa v roku 2004 prvýrkrát objavili v relácii Vilomeniny, vedela o nich celá krajina.

Následne mali vlastnú šou s názvom Mojsejovci, ktorá sa nakrúcala v ich dome na košickom Pereši. Práve tam spoznala Nora svojho terajšieho manžela Františka Kabrheľa zvaného Versače.

Potrebuje piť

"Celý čas som bola v kŕči, pretože my sme mali podpísané zmluvy. Najhoršie, čo vás môže v živote stretnúť, je nespoľahlivý človek. Keď máte za partnera, či už alkoholika, feťáka, nech je hocičo, ale keď je nespoľahlivý a nemôžete mu dôverovať. Ja som mu jednoducho neverila, že to zvládne, rozumiete, ja som bola stále v strachu - či príde na tu live-ku, či sa neopije. Ja som sa bála za neho," uviedla Nora pre portál Topky.sk.

V roku 2012 sa kontroverzný pár rozviedol. "Vidím aj teraz, že sa nič nezmenilo, iba teraz nie je pod kontrolou. Keď bol so mnou, tak aspoň časť musel dodržiavať, aspoň si to dodnes myslím, som ho tlačila do toho, ale to tiež nie je nejaké víťazstvo. Lebo ten človek, on potrebuje piť, on sa môže na mňa hocikedy vykašľať," dodala sklamane. Tvrdí, že si užila dosť. 

​Boli spolu desať rokov. Posledné dva roky ale nežili ako manželia. Nora otvorene priznala, že vzťah s Braňom už oľutovala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie