Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Radi sa hráte? Tak presne pre vás je nová šou s Juniorom
Zdielať na

Radi sa hráte? Tak presne pre vás je nová šou s Juniorom

BRATISLAVA / Na televízne obrazovky prichádza nová zábavno-súťažná šou. Známe tváre slovenského šoubiznisz, si vyskúšajú svoj postreh, intuíciu a dôvtip. Dohliadať na ne bude nemenej známa tvár, ktorá varenie na chvíľu zavesí na klinec - Milan "Junior" Zimnýkoval.

Správna komunikácia, pohotovosť a intuícia nesmie chýbať súťažiacim v novej zábavnej šou Heslo. Relácia, v ktorej sa bude nielen súťažiť, ale hlavne zabávať.

"V relácii sa objavia známe tváre, ktoré poznajú diváci z obrazoviek TV JOJ. Ale v momente keď hrajú hru heslo, hrajú sa ako deti. Chcú podvádzať, napovedať, žmurkať a robiť veci, ktoré nie sú v rámci pravidiel dovolené," prezradil moderátor novej šou Heslo - Milan "Junior" Zimnýkoval.

Nebude chýbať hudba

Svoje sily si zmerajú dvojice celebrít, ktoré budú musieť svojmu partnerovi opísať, napodobniť alebo označiť heslo na papieriku. Ak súťažiaci daný pojem neuhádne, pozornosť sa presunie na druhú celebritnú dvojicu. Pri hádaní vzniká množstvo zaujímavých a vtipných situácií, ktoré by ste mali určite vidieť.

Úlohou moderátora relácie Milana "Juniora" Zimnýkovala je strážiť korektnosť súťaže, posúvať dej do ďalšieho kola a, samozrejme, eskalovať zábavu v štúdiu. V hlavnej úlohe uvidia diváci pohotovosť, vtip, schopnosť kombinovať, či sa dobre sústrediť na partnera

V jednotlivých epizódach diváci uvidia Viktora Horjána, Jakuba Rybárika, Michaela Szatmáryho a ďalších. V každej epizóde má Thomas Puskailer spolu so svojim klaviristom Tonym Markom pripravené dve hudobné úlohy.

Súvisiace články

Najčítanejšie