Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manžel mi chýba každý deň, priznala Gregorová
Zdielať na

Manžel mi chýba každý deň, priznala Gregorová

Archívne video

Hana Gregorová (64) momentálne prežíva šťastné obdobie po boku mladého partnera Ondřeja. Ona na tom nevidí nič zlé, ale vadí jej, že to ľudia okolo nej neustále riešia. Priznala, že jej stále chýba druhý manžel, herec Radek Brzobohatý, ktorý zomrel 12. septembra 2012, a to deň pred osemdesiatymi narodeninami.

Herečka je momentálne vo svojom živote spokojná. Má vysoké pracovné nasadenie, pendluje medzi Prahou a Bratislavou, divadlom a nakrúcaním a stále ju to baví. 

Unavujú ju jedine nekonečné otázky novinárov dk jej vzťahu s oveľa mladším partnerom Ondřejom. "Dokonca som zaznamenala anketu, kde sa na to pýtali mojich kolegov, čo si o tom myslia," povedala Idnes.cz.

Jej priateľ je podľa jej slov dospelý a svojprávny muž, navyše veľmi galantný. "Nemorálne by bolo, keby mal 15," zasmiala sa Gregorová.

​Priznala však zároveň, že jej každý deň chýba manžel Radek. "Keď s niekým prežijete 32 rokov, so stratou sa len ťažko môžete vyrovnať. Ale život ide ďalej a už pomaly začínam znovu dýchať. Rozum mi vraví, že smrť je tá najprirodzenejšia vec v živote, ale srdcu sa to dá vysvetliť len ťažko," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie