Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Romantika aj dráma. Spoznajte postavy nového seriálu Pravá tvár
Zdielať na

Romantika aj dráma. Spoznajte postavy nového seriálu Pravá tvár

Nový seriál Pravá tvár štartuje. Pozrite si, o čom je a kto si v ňom zahrá.

Romantika a dráma - na to stavili tvorcovia scénaristického tímu Danice Hričovej pri tvorbe nového seriálu Pravá tvár. Hlavnou hrdinkou je mladá kráska z Oravy, ktorú stvárňuje talentovaná herečka Monika Hováthová. Do Bratislavy ju privedie pomsta.

"Keby išlo o zdravie alebo nejakým spôsobom o život mojich blízkych, tak asi by som tiež takto konala," hovorí mladá herečka Monika Horváthová. 

Marek Salanci. To má byť muž, ktorý je údajne zodpovedný za smrť Monikinej sestry Leny a zároveň by mal byť otcom jej dieťaťa. nevyhne sa vzťahovým problémom, čo je pravý opak jeho súkromia v ktorom Marek žije v harmonickom manželstve a je otcom dvoch detí.

"Ja hrám mladého právnika Mareka Salanciho, ktorý sa zakuká do takej mladej dievčiny, ktorá prišla riešiť svoj problém do Bratislavy," hovorí herec Marek Gaišberg.

Popri mladej, 24-ročnej neopozeranej kráske sa môžete tešiť aj na skúsenejšieho fešáka Martina Mňahončáka. Ten stvárňuje Marekovho brata Šimona Salanciho a uzatvára tak milostný trojuholník.

"Šimon je taký zvláštny človek ktorý má zabehnutý život, rodinný, všetko je v poriadku so svojou ženou sú dohodnutí na istých veciach, keď má nejaké úlety ona mu to toleruje, vie že sa k nej vždy vráti a že ju neopustí takže taká zvláštna dvojica," uviedol Mňahončák.

Herečka Lucia Lužinská stvárňuje manželku Martina Mňahončáka. "Je to taká karieristka," hovorí Lužinská.

Réžie sa ujal Braňo Mišík, ktorý stojí za úspechom seriálov Divoké kone, ZOO, Súdna sieň a iné. A tešiť sa môžete aj na Juraja Hrčku, Annu Javorkovú, Alenku Ďuránovú, Jozefa Vajdu, Dášu Šarkozyovú a iných.

Súvisiace články

Najčítanejšie