Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
William a Harry: Sklamali sme matku, mali sme ju ochraňovať
Zdielať na

William a Harry: Sklamali sme matku, mali sme ju ochraňovať

Princovia William (34) a Harry (32) si myslia, že svoju matku málo ochraňovali a mali sa o ňu viac starať. Aj napriek tomu, že mali v čase Dianinej smrti iba 15 a 12 rokov, povedali, že sa jej mali viac zastávať a byť s ňou. Dvadsať rokov po jej smrti sa stále nemôžu vyrovnať s okamihom, kedy im oznámili, že mala dopravnú nehodu.

Po smrti matky sa cítili previnile a mysleli si, že matku sklamali, preto nebola často doma a voľné chvíle trávila s milencom. 

"S Harrym sme sa rozhodli, že prehovoríme hlavne preto, že máme pocit dlžoby. Máme pocit, akoby sme matku sklamali, keď sme boli mladší. Nemohli sme ju nijako ochrániť," povedal William.

Obaja bratia sa zhodli na tom, že im veľmi pomohli vľúdne slová od všetkých ľudí, ktorí ich matku milovali. Denne počúvali, aká bola úžasná. 

"Bolo to šokujúce, koľko podpory sa nám dostalo. Toľko pozítivných emócií sme nečakali. Bol to šok, ale zároveň to bolo krásne. A keď sa na to pozerám spätne, je až neskutočné, aký dobrý vplyv mala naša matka na ľudí," doplnil brata mladší Harry.

Súvisiace články

Najčítanejšie