Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec lásky? JLo má poriadnu smolu na chlapov...
Zdielať na

Koniec lásky? JLo má poriadnu smolu na chlapov...

Speváčka Jennifer Lopez už nejaký čas randí so slávnym športovcom Alexom Rodriguezom. Hoci žiari šťastím, platí staré známe, nie je všetko zlato, čo sa blyští. Rodriguezova bývalá milenka zverejnila správy, ktoré jej Alex posielal v čase, keď už spával práve s JLo.

Rodriguez je záletník. V posteli mal už nejednu slávnu ženu. Väčšina jeho vzťahov, vrátane manželstva, skončila práve kvôli jeho neverám.

Bývalá manželka futbalistu Marcusa Allena sa v rozhovore trošku viac rozrozprávala. "Mali sme spolu sex a potom išiel s Cameron Diaz na odovzdávanie cien MTV," prezradila detail z roku 2011.

Od tej doby sa vídavali predovšetkým kvôli tomu, aby sa spolu vyspali. Niekdajšia baseballová jednotka má údajne rada tvrdý sex s viacero ženami naraz. 

Svojím milenkám rád obliekal kostýmčeky a nie je mu cudzie ani sledovanie. "Vždy chcel, aby som mu rozprávala o svojich zážitkoch, hrozne ho to vzrušovalo," uviedla bývalá milenka a dodala, že jej ponúkal 20 tisíc dolárov mesačne za to, že mu bude stále poruke.

"Jennifer je hlúpa, keď si myslí, že práve jej bude verný," dodala v rozhovore. Po tom kontaktovala Rodrigueza jedna žena, ktorá žiada 600 tisíc dolárov, inak zverejní správy, ktoré jej posielal počas vzťahu s Jennifer Lopez. 

Súvisiace články

Najčítanejšie