Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ak Clooney nestihne pôrod, čaká ho peklo
Zdielať na

Ak Clooney nestihne pôrod, čaká ho peklo

Manželka herca Georgea Clooneyho (56) sa čoskoro stane matkou dvojičiek. Amal (39) by bola rada, keby jej muž bol pri pôrode. Pre prácu to ale môže hollywoodsky herec nakoniec aj zmeškať. Pohrozila mu, že ak nedorazí, už nemusí chodiť vôbec.

"Hrozne rád by som priletel do Jerevanu, ale keby moja manželka porodila dvojičky v čase, kedy by som bol tu, už by som sa vracať nemusel," povedal Clooney vo videu, ktoré nakrútil pre fanúšikov ako ospravedlnenie, že sa nezúčastní slávnostného večera v rámci humanitárnej akcie.

Pred časom Clooney prezradil, že sa dvojičky narodia na začiatku júna. Pôrod môže prísť každú chvíľu. "Sme nesmierne šťastní a vážne sa tešíme. Bude to dobrodružstvo," zveril sa

Väčšina jeho priateľov už v tomto veku so zakladaním rodiny skončila. "Majú dospelé deti, niektorí aj vnúčatá. Ale všetci ma neustále upokojujú, že ma čaká krásne obdobie a že sa mám tešiť," dodal.

George a Amal sa zobrali v roku 2014 v Benátkach. Svadby sa zúčastnili celebrity z celého sveta. Hoci všetci čakali, že sa úspešná právnička vzdá práce a bude sa naplno venovať manželovi, boli na omyle. Amal pracuje dodnes. Až sa ale narodia dvojičky, naplno sa bude venovať práve im.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie