Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Priznanie Camilly: Ľudia ma nenávideli, bolo to strašné...
Zdielať na

Priznanie Camilly: Ľudia ma nenávideli, bolo to strašné...

Archívne video

Druhá manželka princa Charlesa (68) to nemala nikdy jednoduché. Keď sa prevalil románik s následníkom britského trónu, Charles bol ešte ženatý s princeznou Dianou. Camilla Parker Bowles (69) prehovorila o živote v kráľovskej rodine.

"Nikam som nemohla ísť. Ale prišli deti a správali sa normálne. Proste to prijali," spomína Camilla na obdobie, kedy sa prevalil jej románik so ženatým princom. Na každom kroku ju sledovali novinári.

Podľa jej slov to bolo mimoriadne náročné obdobie, ktoré by nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi. Bez podpory rodiny by to neprežila. 

Vzťah aj po odlúčení

Charles a Camilla sa spoznali v roku 1971 na zápase póla. O dva roky neskôr sa ich cesty rozišli. Princ musel nastúpiť do služby v námorníctve v zahraničí a Camilla sa krátko na to vydala za Andrewa Parkera Bowlesa. Má s ním dve deti. 

​Bývalí milenci ale udržiavali vzťah aj po tom, čo sa Charles oženil s Dianou. A práve to bol dôvod, prečo ľud Camillu nenávidel. 

Najradšej s vnúčatami

V roku 1992 oznámil princ odlúčenie od Diany a štyri roky na to sa rozviedli. Camilla oficiálne opustila manžela v roku 1995. Ani po tragickej smrti Diany v roku 1997 nemohli ľudia Camille zabudnúť jej aféru s Charlesom. Samotná Diana mala pritom niekoľkých milencov. 

Navzdory nepriazni sa Charles a Camilla zosobášili v roku 2005. Po rokoch sa zmenil aj vzťah verejnosti smerom k nej. Dnes patrí medzi obľúbených členov britskej kráľovskej rodiny a to predovšetkým pre svoje skromné vystupovanie.

Vojvodkyňa z Cornwallu oslávi v júli sedemdesiate narodeniny. Prezradila, že najväčší relax prežíva s piatimi vnúčatami vo svojom vidieckom sídle. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie