Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Chcem, aby George vyrastal normálne a nie za múrmi paláca
Zdielať na

Chcem, aby George vyrastal normálne a nie za múrmi paláca

Archívne video

Britský princ William (34) v rámci podpory charity poskytol rozhovor pre prestížny magazín GQ. Okrem boja s mentálnymi poruchami prehovoril o smrti matky a výchovy detí.

"Bol by som rád, keby mi poradila. Veľmi by som si prial, aby spoznala Catherine a videla vyrastať deti. Som smutný, že sa tak nestane a že ju ani deti nebudú poznať," povedal smutne William. Od tragickej smrti princeznej Diany uplynie toto leto 20 rokov.

"Som na tom lepšie. Môžem o nej hovoriť otvorene, úprimne a lepšie si na ňu spomínam. Trvalo mi to takmer dvadsať rokov, než som sa dostal do tohto stavu. Stále je to ťažké, pretože v tom čase to bolo strašné. Nie je to smútok ako väčšiny ľudí, pretože o jej smrti všetci vedeli, každý pozná ten príbeh," uviedol.

V magazíne GQ sa objavia aj fotky Normana Jean Roya, na ktorých je princ William spoločne s manželkou Kate a deťmi. Svojich potomkov by chcel vychovávať normálne.

https://www.instagram.com/p/BUq-VScgYOH/?taken-by=kensingtonroyal

"Chcem, aby vyrastali v šťastnom, stabilnom a bezpečnom svete. Je to pre nás veľmi dôležité. Chcem, aby George rástol v reálnom svete, nie za múrmi paláca. Musí poznať život, ktorý prebieha vonku. Kvôli médiám je to ťažšie, ale budem bojovať o to, aby mali deti normálny život," vysvetlil.

Súvisiace články

Najčítanejšie