Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kenovia, Barbie či bezpohlavný ufón v jednom dome...
Zdielať na

Kenovia, Barbie či bezpohlavný ufón v jednom dome...

Najväčší fanúšikovia plastických operácií sa stretli na jednom mieste. Všetci majú v tele viac silikónov než svalov a do svojich premien investovali milióny. Niekto chce vyzerať ako Ken, iná ako Barbie, a niekto ako bezpohlavný ufón.

Pixee Fox, ktorá si nechala vyoperovať šesť rebier, dvojník Kim Kardashian, obľúbené bábiky Ken a Barbie v podobe Rodriga Alvesa či Justina Jedlicu. S týmito postavičkami sa bude nakrúcať nová reality show. 

Narodili sa v zlom tele

Majiteľka agentúry, ktorá zastupuje ľudské bábiky, sa rozhodla, že svojich zverenecov ukáže svetu. Sama je umelá a volá sa Marcela Iglesias. Pochádza z Argentíny, avšak žije v slnečnom Los Angeles. Od nepamäti ju fascinovali premeny. 

Vybrala si dvanásť podivínov a každý diel sa bude venovať jednému z nich. "Pre týchto ľudí je dôležité stať sa niekým iným. Narodili sa v zlom tele. Niekto tvrdí, že sme úchyláci, satanisti a bohvie čo ešte. Ale nás nezaujíma, čo si myslia ostatní. Nemáme potrebu nikoho súdiť, tak nechápem, prečo to robia ostatní," myslí si.

Jej "ovečky" zaplatili horentné sumy za plastické operácie. Rodrigo Alves si napríklad nechá rozrezať rohovku, aby zmenil farbu očí. Justin Jedlica má brucho naplnené plastom, aby telo nemusel zbytočne mučiť v posilňovni a mal tehličky do konca života. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie