Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princeznú vylúčia z kráľovskej rodiny. Miluje neurodzeného muža
Zdielať na

Princeznú vylúčia z kráľovskej rodiny. Miluje neurodzeného muža

Japonská princezná Mako sa pre lásku vzdáva cisárskeho titulu. Chce si zobrať svojho spolužiaka z vysokej školy, s ktorým randí päť rokov. Podľa japonského práva kvôli svadbe s civilistom príde o všetky tituly a nebude viac patriť do cisárskej rodiny.

Princezná Mako je vnučkou císara Akihita, aktuálneho vládcu Japonska. Ako štvrtá v poradí by bola následníkom japonského trónu. V konzervatívnej krajine však na prevzatie panovníckych povinností nemá nárok.

Obyčajná...

Pre tvrdé zákony ju teraz čaká aj vylúčenie z cisárskej rodiny. Vezme si neurodzeného muža, ktorého stretla pred piatimi rokmi v reštaurácii v Tokiu. Jej priateľ pracuje v cestovnom ruchu a vyštudoval rovnaku univerzitu ako Mako. 

Aby to nebolo jednoduché, svadbu musí najskôr schváliť cisárska rodina. Až sa tak udeje a vezmú sa, Mako stratí všetky tituly a nebude členkou rodiny monarchie. Stane sa obyčajnou občankou a jej meno sa zmení z Jej cisárska výsosť princezná Mako na pani Mako Komuro.

Pre príklad, aj vojvodkyňa Kate bola neurodzenou občankou, avšak zákony Británie sňatok povolili a ona titul získala. William o ten svoj samozrejme neprišiel. Aj jeho brat Harry si plánuje zobrať "ženu z davu". Pozrite si priložené video.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie