Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Škandál okolo Obamu! Kokaín, nevera a aféra s profesorom?!
Zdielať na

Škandál okolo Obamu! Kokaín, nevera a aféra s profesorom?!

Škandálna biografia bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu (55), ktorú vydáva historik a nositeľ Pulitzerovej ceny David J. Garrow (63), je poriadne horúca. Podľa nej si exprezident USA doprial často koks a pred svadbou s Michelle (53) mal pomer s Austrálčankou.

Už v utorok vyjde kniha, z ktorej by mal mať Obama husiu kožu. Volá sa Vychádzajúca hviezda: Ako vyrobiť Baracka Obamu a na čitateľov čaká 1472 strán, v ktorej spisovateľ odhaľuje, aký bol Obama predtým, že sa stal 44. prezidentom Spojených štátov.

Dlhé roky mal pomer s Genevieve Cook, s ktorou sa zoznámil na Silvestra 1983. Mal vtedy 22 rokov a o tri roky staršiu Austrálčanku k sebe pozval do bytu. Ich prvé rande skončilo v posteli. Cook o ich milovaní dokonca zložila báseň. 

Vyšlo najavo aj to, že si často doprial kokaín. V roku 1985 sa s ním Cook rozišla a vyspala sa s jeho najlepším kamarátom Sohalom Siddiqom. 

Exprezident mal dvakrát požiadať o ruku svoju priateľku Sheilu Miyoshi Jager, s ktorou podvádzal svoju terajšiu ženu Michelle. "Chodili spolu asi rok a zároveň randil aj so mnou. Vždy som sa pre to cítila nepríjemné," priznala Jager.

Aby toho nebolo málo, údajne zvažoval aj homosexuálnu aférku so svojím profesorom na vysokej škole. Jeho vtedajší mentor sa otvorene hlásil k tomu, že je gay a že je Obama nádherný chlap.

Pre ženu

Najčítanejšie