Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Trump musel Melanii schváliť tehotenstvo!
Zdielať na

Trump musel Melanii schváliť tehotenstvo!

Prvá dáma USA, Melania Trump (47), by sa mala do Bieleho domu konečne presťahovať v lete. Čaká, kým jej syn Barron (11) dokončí školu. Niekdajšia modelka sa ale do Washingtonu obzvlášť nehrnie.

Uznávaný magazín Vanity Fair prišiel so šokujúcou informáciou, ktorá sa týka súčasného amerického prezidentského páru. Niekoľko priateľov Melanie Trump potvrdilo, že je vo vzťahu stále viac a viac nespokojná a úloha prvej dámy jej je poriadne ukradnutá.

Niet sa však čomu čudovať. Melania to s Donaldom Trumpom nikdy nemala jednoduché. Pol roka po ich honosnej svadbe otehotnela. Tomu by sa potešil azda každý zamilovaný pár. 

Ale...

"Veci sa začali meniť. Mala vtedy 35 a Trump sa nikdy netajil tým, že je to vek, kedy je žena už takpovediac na odpis. Musela Donaldovi sľúbiť, že po tehotenstve bude vyzerať rovnako ako pred ním. Až potom Donald súhlasil, že dieťa príde na svet," uviedol jeden z priateľov.

​Podľa zdroja Trump diktoval tehotnej manželke podmienky, bol hrubý a poriadne bezohľadný. Nikdy sa jej nepýtal, ako sa cíti, neotvoril dvere, neuistil sa, že jej nič nechýba a je jej dobre. "Chcela mať dieťa, má ho mať, to bol jeho univerzálny argument," dodal zdroj.

Súvisiace články

Najčítanejšie