Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Do Paneláku sa vracia Milan Kordiak!
Zdielať na

Do Paneláku sa vracia Milan Kordiak!

Archívne video

Obľúbený Panelák sa po dvoch rokoch vrátil na televízne obrazovky, tvorcovia si najväčšie prekvapenie ponechali na záver série. Fanúšikom seriálu splnia najväčšie želanie – do deja sa vráti postava Milana Kordiaka.

Jedna z najvýraznejších tvárí seriálu Panelák, podnikateľ na hrane zákona, ale aj sexsymbol, ktorému podľahla nejedna žena. Milan Kordiak v podaní výborného herca, Alexandra Bártu, bol od prvej časti neodmysliteľnou súčasťou kultového seriálu a hoci sa po istom čase z deja vytratil, diváci a fanúšikovia Paneláka na neho nikdy nezabudli.

Práve to bolo rozhodujúce v čase, keď televízia JOJ plánovala návrat seriálu na televízne obrazovky. Najväčšie prekvapenie súvisiace s novými časťami Paneláka si počkalo na divákov až doteraz.

"Teším sa, že môžem oficiálne potvrdiť obnovenú spoluprácu s Alexandrom Bártom, ktorý sa do televízie JOJ vracia po piatich rokoch. Fanúšikovia Paneláka patria k najvernejším televíznym divákom a sme šťastní, že môžeme splniť ich najväčšie prianie. Verím, že návrat postavy Milana Kordiaka do deja Paneláka bude pre divákov ďalším veľkým darčekom spojeným s týmto legendárnym seriálom,“ povedal generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega, ktorý správu oznámil na svojom facebookovom profile.

Z obnovenej spolupráce s Alexandrom Bártom sa teší aj samotný otec Paneláka – Andy Kraus.

"Milan Kordiak je postava, okolo ktorej sa vždy točili hlavné dejové línie v Paneláku. Po jeho odchode zo seriálu chýbal nielen nám ako tvorcom, ale hlavne divákom. Jedna z najčastejších otázok, ktoré som od našich fanúšikov za posledné roky dostával, bola: Vráti sa ešte Kordiak? Snaha vrátiť Kordiaka do seriálu bola brzdená zmluvnými záväzkami Alexandra Bártu. Tie však pominuli, takže nám už nič nebráni, aby sme potešili našich fanúšikov jeho návratom. Pre mňa je v tom aj trochu symboliky, že postava, ktorá seriál rozbiehala, sa na jeho záver vráti,“ dodal scenárista a režisér.

Súvisiace články

Najčítanejšie