Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Deppova exmanželka zbalila superboháča
Zdielať na

Deppova exmanželka zbalila superboháča

Archívne video

Rozvodové papiere Amber Heard (30) a Johnnyho Deppa (53) ešte nevychladli, a modelka už pomýšľa na ďalšiu svadbu. Tentokrát s novým partnerom, neskutočným boháčom Elonom Muskom.

"Amber a Elon to myslia mimoriadne vážne. Rada by si ho zobrala za muža. Chce sa usadiť a mať rodinu. Plánujú to," uviedol otec modelky.

V balíku

Tá od januára viedla rozvodovú bitku s exmanželom Deppom. Ťahanice o majetok boli sledované. Dokonca ho obvinila z násilia po požití alkoholu. Obaja sú určite radi, že majú búrlivé obdobie za sebou. Heard si nakoniec odniesla viac ako deväť miliónov dolárov. Peniaze chce údajne venovať na charitu.

S Deppom sa zoznámila v roku 2011 počas nakrúcania Rumového denníka. Rok nato už boli zasnúbení a v roku 2015 sa aj zosobášili. Rozvod prišiel po roku a štvrť. 
Ani Elon Musk nie je žiaden chudák, práve naopak. Je zakladateľom spoločnosti pôsobiacej v kozmickom priemysle SpaceX a platobného systému PayPal či spoluzakladateľom automobilky Tesla. Jeho majetok sa odhaduje na viac ako 13 miliárd dolárov.

​Musk má za sebou tri rozvody s dvoma ženami. Viac ako osem rokov bol ženatý so spisovateľkou Justine Musk a hereču Talulah Riley si zobral hneď dvakrát. 

https://www.instagram.com/p/BTD7ISWDurw/?tagged=elonmusk

Súvisiace články

Najčítanejšie