Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Porazil závislosť, ale manželstvo nezachránil. Afflecka čaká rozvod
Zdielať na

Porazil závislosť, ale manželstvo nezachránil. Afflecka čaká rozvod

Vzťah slávneho hollywoodskeho páru prechádza krízou už dva roky. Počas nich sa rodičia troch detí snažili rodinu zachrániť. Len nedávno to vyzeralo tak, že odcudzenie ustáli a vrátia sa k sebe. Opak je pravdou.

Ben Affleck (44) a Jennifer Garner (44) sa zobrali v roku 2005. Posledné dva roky však prežili poriadne búrlivé chvíle. Hollywoodske hviezdy síce vyhľadali pomoc terapeuta, ktorý zachránil nejedno slávne manželstvo, ale nakoniec žiadosť o rozvod aj tak pristála na stole právnikov. 

Po dvanástich rokoch si dávajú zbohom. Posledný predstaviteľ Batmana priznal, že bojoval so závislosťou od alkoholu. Zároveň na sociálnej sieti poďakoval svojej manželke za podporu a starostlivosť o ich tri deti, ktorým sa počas ťažkého životného obdobia nemohol venovať. 

​Doposiaľ sa len špekulovalo, že sa naozaj rozvedú, ale teraz je to oficiálne. Rodičia Violet (11), Seraphiny (8) a Samuela (5) sa chcú dohodnúť na spoločnej starostlivosti o potomkov. 

​Ben a Jen nemajú predmanželskú zmluvu, takže majú rovnaký podiel spoločného majetku. Affleckov majetok sa odhaduje na 105 miliónov dolárov, Garner by tak dostala viac ako 50 miliónov dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie