Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
I Am Heath Ledger
Zdielať na

I Am Heath Ledger

Archívna reportáž

Takto sa volá nový dokument o slávnom hercovi, ktorý zahynul v roku 2008 vo svojom newyorskom byte. Réžiu si zobral na starosť Derick Murray. Použil súkromné zábery, o ktoré sa postaral sám Heath Ledger.

Rodina a priatelia v dokumente spomínajú na Ledgera ako na brata, kamaráta, otca, filmára a odhaľujú množstvo vecí z jeho súkromia. 

Jednou z posledných, kto s Ledgerom hovorili, bola jeho sestra Kate. "Noc predtým, než Heath zomrel, sme vtipkovali a smiali sa, pretože sa vyhrážal mladšej sestre, že jej nechá prepichnúť nos. A potom mi povedal, že musí ísť a ráno mi zavolá. Povedala som mu, že ho milujem. To bolo všetko," uviedla.

Ledger veľmi trpel, že nemohol byť so svojimi blízkymi. "Stískalo sa mu po dcére Matilde. Mala iba dva roky, keď zomrel. Bol zúfalo nešťastný," nebál sa použiť silné slová jeho priateľ Gerry Grennel. Herec podľa jeho slov nespával dobre a užíval lieky. Tie však nezaberali. "Povedal mi, že s tým musí prestať," dodal.
Pozrite si dojímavý trailer:

Žiaľ neprestal, a to sa mu stalo osudným. Herec, ktorý sa preslávil vďaka filmom Temný rytier, Casanova či Skrotená hora, zomrel po skombinovaní liekov na spanie s alkoholom a drogami.

Súvisiace články

Najčítanejšie