Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jakub prvýkrát prehovoril o kríze. Ako je to s rozvodom a otcovstom?
Zdielať na

Jakub prvýkrát prehovoril o kríze. Ako je to s rozvodom a otcovstom?

Dlhodobá manželská kríza, nevera s fotografom, románik s hokejistom a žiadosť o rozvod. Také sú v skratke posledné mesiace tehotnej Agáty Prachařovej a jej manžela Jakuba. Modelka presvedčila herca, aby sa vyjadril k celej situácii na jej blogu.

Agáta (31) má so svojou kamarátkou blog, na ktorý pravidelne prispieva. Posledný príspevok je vskutku zaujímavý. Jej manžel Jakub (33) napísal vyjadrenie k manželskej kríze.

"Ahojte baby, tu manžel. Možno ste v poslednej dobe čítali veci, ktoré ste čítať nikdy nemali. Nikdy vám čítanie o ostatných životoch, či už je to pravda alebo nie, nevylepší ten vás," začal Jakub.

"Máme nevýhodu jedine v tom, že naše životy je vidieť, ale výhodou je, že vaše aj naše sú rovnako dobré a rovnako na ho..no. Nečítajte o životoch ostatných, ničoho sa nedočkáte," odkazuje v neurčitej odpovedi.

Podarený párik sa nedávno odišiel zmieriť do Talianska. Dovolenka vzťahu evidentne prospela. Predtým sa Jakub dlhé týždne k ničomu nevyjadroval, zato Agáta bola celkom zdieľna.

Súvisiace články

Najčítanejšie