Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pierce Brosnan prehovoril o rakovine
Zdielať na

Pierce Brosnan prehovoril o rakovine

Jeden z najcharizmatickejších hollywoodskych hercov prvýkrát otvoril trinástu komnatu. Pierce Brosnan (63) sa rozhovoril o tom, ako mu rakovina vzala milovanú manželku Cassandru (†43) a neskôr aj dcéru Charlotte (†42).

Na striebornom plátne bol štyrikrát neohrozeným Jamesom Bondom, keď však Brosnan spomína na dve fatálne rany osudu, oči sa mu zalejú slzami. 

Utrpenie je neoddeliteľnou súčasťou života

V roku 1991 mu rakovina vaječníkov zobrala milovanú ženu a pred štyrmi rokmi tá istá choroba zabila aj jeho dcéru. Čas síce dokázal zmierniť bolesť, ale žiaľ zostane v srdci navždy. 

"Keď vidíte niekoho, koho bezbreho milujete, kúsok po kúsku vám ho zákerná choroba berie, navždy to zostane vo vás," povedal írsky rodák

Po smrti jeho dcéry Charlotte v ňom zostala čierna diera. "Boli štyri hodiny ráno. Pozeral som do stropu a na ramenách som cítil všetku ťažobu sveta," uviedol. 

​Našiel však silu ísť ďalej, ale strašnej bolesti sa mu uniknúť nepodarilo. "Nejde to, nikto to nedokáže. Utrpenie je neoddeliteľnou súčasťou života. Niet inej možnosti, než sa s tým naučiť žiť," odkázal herec, ktorý sa v roku 2001 znovu oženil.

Pierce Brosnan si Charlotte a jej brata Christophera (44) adoptoval po smrti ich otca, Dermota Harrisa, v roku 1986. V manželstve s Cassandrou sa im narodil syn Sean (33). Desať rokov po smrti manželky si zobral Keely Shaye Smith (53), s ktorou má syna Dylana (20) a Parisa (16).

Súvisiace články

Najčítanejšie